torsdag, oktober 30, 2008

Storebror!

Jag har blivit storebror!!!!!


Max kom för en vecka sen, den 23:e oktober men nu är han äntligen hemma. Max var lite dålig när han föddes så farbror doktorn ville ha kvar honom på sjukhuset. Nu är han hemma på permis och jag hoppas han mår bättre i morgon. Vi ska ju busa!

Jag har bott en hel del hos mormor & morfar- grymt! Och några dagar har jag varit hos Max. Men nu är vi hemma igen och allt blir som vanligt inom kort.


Mamma fixar fler pix snart. Tjing!

måndag, oktober 20, 2008

På skogspromenad




Bakom vårt hus har vi en liten skog. Där finns det en liten stig som man kan följa och går man tillräckligt långt kommer man fram till en lekplats. Där hittade jag den här stora stora stenen. Efter 1 ½ timme i skogen orkade jag inte mer, pappa fick ta mig hem på axlarna och sen somnade jag gott i sängen.

onsdag, oktober 15, 2008

Tack Astrid Lindgren


När det väl gäller, då sitter jag still som ett ljus. Här ser jag på Pippi Långstrump, hon är ju hur rolig som helst. Nu kan jag sjunga med i filmen, jag vet att hennes häst heter Lilla gubben, att hon kan cykla utan hjul och att hon äter alla dela på en fisk. Blä!
Mamma är hur nöjd som helst, helt plötsligt fick hon lite "egentid". Vad det nu är?!

fredag, oktober 10, 2008

Städpatrullen




Alla löv har snart fallit ner från träden. Här hjälper jag mamma & pappa lägga löven i skottkärran. Tänk om de inte hade mig, jag var verkligen helt grym! Jag kanske ska bli trädgårdsmästare i allafall.

Det här händer i helgen:

  • Farbror Nicke fyller 40, kalas hela dagen i morgon. Känns som om det kommer finnas en hel del fika.
  • Hjälpa pappa skotta grus och varva med bus i lekparken.
  • Mamma tror att Max kommer med storken. Tänk att jag ska bli storebror!
  • Fika hos Stella. Wow, hon är så grymt söt...
  • Söndagsmiddag hemma hos mormor & morfar. Tias kommer dit också. Massa bus!

See ya!

onsdag, oktober 01, 2008

Playdate med Melvin



Här är några pix från dagens playdate med Melvin. Mamma hade en liten baktanke med det hela, Melles mamma skulle tydligen klippa mig. Nu i efterhand kan jag tycka att det blev jäkligt bra, men det är som pesten att behöva sitta still...
Melvin har precis lärt sig och gå, nu är det full fart på Snoavägen! Watch out you guys!