lördag, december 26, 2009

GOD JUL

Från oss alla till er alla:
En riktigt GOD JUL!

Lusselelle



Med en tomte och en pepparkaksgubbe i huset är julstämningen på topp!

söndag, november 01, 2009

Halloween!


I över en veckas tid har pumpan legat i tvättstugan och bara väntat på att bli fin. I fredags smällde det, här är resultatet. Han tappade en tand men fick godkänt ändå. Nu lyser han fint på trappen.

fredag, oktober 23, 2009

Max 1-år!

Lilla kråkan har blivit 1-år. Mammas minsta älskling...

Lycklig!


Kan man bli mer än lycklig när man ser den här bilden. Fina Isak!

fredag, oktober 09, 2009

Nu har det hänt!

Max har tagit sitt första steg, nu blir det ännu livligare här hemma! Tur att det är pappa Jocke som ska vara hemma och styra inom kort. He he!

Herr frost!

Ja, nu har hösten verkligen kommit. Det är alldeles vitt ute på gräsmattan om morgonen. Enligt I kommer tomten om 5 minuter... Det kommer bli en lång tid fram till jul...

tisdag, september 22, 2009

Egenkär

Spegel spegel på väggen där...
- Snyggaste Max!

Höst i luften!


Höst i luften, bäst och snygga till gruset inför kommande vintern. Men bäst av allt är ändå eftermiddagsfikat på trappen!

söndag, september 13, 2009

B.I.R.T.H.D.A.Y-P.A.R.T.Y!

Några pix från dagens kalas!





Tack alla schyssta polare!

3 år och brandman


Jag har fyllt 3 år och en av alla de fina presenterna jag fick i fredags var min brandmans utstyrsel. Den har jag haft på mig mer eller mindre hela helgen. Najs va?!
På ena bilden ser ni Nalle, stackarn brann och jag fick rädda honom med västen.

söndag, september 06, 2009

Pippi rockar!


Hela helgen har jag, Stella, Max & Jack busat med Pippi & Emil i Astrid Lindgrens värld. Stella och jag ska gå med i Pippis fan club!
/Isak

torsdag, augusti 06, 2009

Semester!


Många långa lata dagar har vi haft både i Harads och i Skillinge. Men snart kommer vardagen och då kommer det fler bilder från oss!
// Isak & Max

onsdag, juli 08, 2009

Sweets for my sweet




Lördagsgodis med självaste sötnosen- kan det bli bättre?

Bad







Bilder från badet i Kambo. För att komma ner till badet var vi tvungna och gå igenom kohagen, mamma var inte så förtjust när kossorna gick efter oss. Jag däremot ville gärna klappa dom.
/ Isak

måndag, juni 29, 2009

Sommar!






Värmebölja i Björklinge. Hela helgen har vi legat på badet och latat oss. Max sovandes i vagnen, Isak i strandkanten, mamma i vertikalt läge på filten och pappa som spanande livvakt.

Fint främmande från stan




Anton & Gustav kom och hälsade på oss på badet. Vi hann både bad, lunch & besök till glass kiosken- nice fredag!

Food court

Med Max i närheten kan ingen hålla sig ren...

söndag, juni 21, 2009

BJÖRKVALLEN- RULES!



Midsommardagens Tivoli hemma på Björkvallen är grymt!


Det tog ungefär 2 timmar innan I bestämde sig för & åka karusell och efter 2 minuter i grävskopan kom gallskriket, mindre lyckat! Max hängde i vanlig ordning bara på.


Som sagt; det är grymt om man slipper åka karuseller...

Midsommarafton!




Regn och rusk men ingen stoppade oss från att fira midsommar. Vi fick ställa in dansen runt midsommarstången (mamma- nöjd och glad) men åt god lunch & jordgubbstårta hos Mormor & morfar. På kvällen var vi hemma hos Lisa, Ludde & Olle och partajade till pappa sa STOPP! Här är några pix...

tisdag, maj 26, 2009

Kärleksparet


Jag & kärleken busade i måndags. Vi skulle ha röjt på öppna förskolan men den var visst stängd. Så istället blev det fika hemma hos Stella. Jag fick vara ensammen med henne på hennes rum- gissa hur stort det är!

Räddaren i nöden!

Morfar, Pappa & Mamma har byggt staket i helgen. Som tur var kom morbror Tobias ut och lekte med mig. Han fick blodblåsor i handen efter allt grävande, mamma beordrade honom och gräva för plantor och träd hon köpt. Men nu börjar det bli riktigt fint- ska nog bjuda hem några vänner på fika snart!

Cinnamon Bun


Bullen lika stor som min hand & socker överallt :-)

söndag, maj 17, 2009

Rockstar!


Familjens lilla rockstar på väg till mormor & morfar på söndagsmiddag!

Betesläpp i Almunge





I helgen fick kossorna komma ut i det fria. Hela familjen packade fikakorgen och drog iväg till landet. Aldrig har vi sett kossorna så glada! Isak satt tryggt på pappas axlar och Maxen sov gott av dofterna från ladugården. Men höjdpunkten var traktorn- hur coolt som helst för en kille på 3 år!