tisdag, maj 26, 2009

Kärleksparet


Jag & kärleken busade i måndags. Vi skulle ha röjt på öppna förskolan men den var visst stängd. Så istället blev det fika hemma hos Stella. Jag fick vara ensammen med henne på hennes rum- gissa hur stort det är!

Räddaren i nöden!

Morfar, Pappa & Mamma har byggt staket i helgen. Som tur var kom morbror Tobias ut och lekte med mig. Han fick blodblåsor i handen efter allt grävande, mamma beordrade honom och gräva för plantor och träd hon köpt. Men nu börjar det bli riktigt fint- ska nog bjuda hem några vänner på fika snart!

Cinnamon Bun


Bullen lika stor som min hand & socker överallt :-)

söndag, maj 17, 2009

Rockstar!


Familjens lilla rockstar på väg till mormor & morfar på söndagsmiddag!

Betesläpp i Almunge





I helgen fick kossorna komma ut i det fria. Hela familjen packade fikakorgen och drog iväg till landet. Aldrig har vi sett kossorna så glada! Isak satt tryggt på pappas axlar och Maxen sov gott av dofterna från ladugården. Men höjdpunkten var traktorn- hur coolt som helst för en kille på 3 år!

Tandlös


Hey where´s my teeth?

Mammas älskling!

Skitiga unge, jag älskar dig så!
//Mamma

Gottegrisen


Morbor Tobias har varit på semester och kom hem med den största klubban. Isak överlycklig- mamma och tandläkaren skeptiska. Maxen hänger bara med på ett hörn och är glad om han får vara med.
Morbor kan man alltid räkna med!

När man minst anar det...


När det blir alldeles alldeles tyst, då VET man att något är på G. Just denna dagen hoppade Isak i Maxens säng och helt plötsligt var det full fart igen. Hrm...

söndag, maj 10, 2009

Playdate hos snygga Nathalie


I fredags var vi hos Nathalie och Evelina och busade. Här sitter vi på trappen och smaskar i oss en glass efter korvgrillningen. Himla najs dag.
(Våra mammor gillar en viss affär- det syns på mössorna)

Se upp!


Nu är jag på G!

På grönbete


Isak blir som kossorna när det är dax att gå ut på grönbete. Klippa gräset är bättre än lördagsgodis!